Първоначално публикувано от tstoichev
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от juliano155 Покажи съобщениеНа самата топка на скоростния лост ли колега?
Comment
-
Тази лампичка не е от стандартното оборудване.Някой я е слагал за нещо, а и в долния десен край на снимката сякаш се вижда още нещо дето ми се струва че не е оригинален монтаж но може и да бъркам.Туй че нямаш дистанционно за централното не означава че нямаш.И аз открих че имам приемник за централното когато го припозна някак си дистанционното на допълнителната аларма.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Махни кожения маншон на скоростния лост, лесно излиза като го повдигнеш от предния край, и проследи кабелчетата.Сигурно отиват към някой допълнителен блок в отсека с предпразителите.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Някаква идея как се свалят перата на предните чистачки на 147? Че с тоя нестандартен тип на захващане не мога да си намеря чистачки.Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97
Comment
-
Първоначално публикувано от Zafo_84 Покажи съобщениеаз нямам такава може ли снимка за да преценим да не са я сложили алармажиите!
Comment
-
Първоначално публикувано от juliano155 Покажи съобщениеКолеги продава ли се като отделна част маншона на горните носачи АР 147.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Здравейте, искам да ви попитам дали дебитомер с марка PIERBURG е взаимозаменяем с този на BOSCH, защото в магазина се оказа, че нямат на Bosch и предлагат замяна с този.
Номера на дебитомера, който е на автомобила е Bosch 0280 218 019.
Автомобила е от подписа!Sport Wagon 2.0TS|LPG
Comment
Comment